Pagina's

Mijn foto
Ik ben Mij. Mama van grote zus (januari 2008) en kleine broertje (oktober 2010). Met geen ervaring heb ik mij in de wereld van naaimachines, patroontjes, stofjes, haaknaalden en wol gestort. Lees je mee?

dinsdag 22 maart 2011

Nieuwe hobby

Zoveel ideeën, maar te weinig tijd. In blogland zie je dit thema vaak terugkomen en zo ook bij Mij. Met twee kleine kinderen is het soms lastig om tussendoor even iets te naaien. Daarom ben ik maar begonnen met haken. Een haakwerkje pak je er sneller even bij. Op internet filmpjes bekeken, haaknaalden bij de Aldi gekocht en haakwol bij de Wibra gehaald en aan de slag.

De eerste creaties waren het niet waard om op mijn blog te zetten, maar hier ben ik heel content over. Uiteraard moest de naaimachine er nog wel even aan te pas komen, maar anders staat zij ook maar zo in de trapkast te staan.


Het granny square patroon komt van Annemarie. Het was de bedoeling om het kussentje met alleen maar witte squares te maken, maar helaas had ik iets te weinig ingekocht. Uiteindelijk heb ik daarom twee aqua blauwe squares gemaakt. Het kussentje is van donkere denim.


Omdat een kussentje altijd (vind ik) in minimaal twee komt, ben ik met een nieuw exemplaar bezig. Deze wordt net iets anders. I keep you posted.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten