Pagina's

Mijn foto
Ik ben Mij. Mama van grote zus (januari 2008) en kleine broertje (oktober 2010). Met geen ervaring heb ik mij in de wereld van naaimachines, patroontjes, stofjes, haaknaalden en wol gestort. Lees je mee?

zaterdag 28 mei 2011

Zuurstok tasje

Ik was een beetje het internet aan het afstruinen en toen kwam ik dit tasje tegen bij Stamping Rika. Helemaal verliefd; zo schattig! Meteen een nieuwe bestemming voor mijn nog nieuw te haken granny's. Met leuke zuurstok kleurtjes en wit aan de slag gegaan.


Verder heb ik een klein randje gemaakt bij het aan elkaar naaien van de vierkantjes. En bovenop heb ik nog een paar rondjes extra (iets meer naar elkaar toe) gehaakt, waarbij ik de stokjes heb gebruikt voor het doorheen rijgen van het lintje. Het hengsel heb ik in dezelfde kleurtjes gehaakt als de tas. Het meest lastig vond ik nog het voeren van de tas. Hiervoor heb ik een effen (laken)katoentje gebruikt. De kleur is dan aan beide kanten zichtbaar en is dus ook nog te zien door de granny's heen. Ik ben er erg trots op! Mijn eerste gehaakte tas.


6 opmerkingen:

 1. Wat leuk, hier 'mijn' tasje te zien
  mooi in deze zuurstokkleurtjes!
  hier is er ook nog eentje in vrolijke kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een ontzettend lief tasje heb je gemaakt! De kleuren zijn ook heel erg leuk gekozen....en maken het geheel tot een echt snoepie!!
  Daar wordt je toch helemaal hebberig van...
  Nog heel veel haakplezier en ik ben vanaf nu een volger van je hoor! Kan ik zien wat voor moois je nog meer gaat maken.
  Groetjes van Joyce van JOYs Little Factory.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Love this candy colored granny bag! Hope you won't mind me linking up tomorrow at Tangled Happy. Wishing you a very happy Tuesday!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Via Tangled Happy kwam ik bij jou, prachtig tasje.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Very cute and sweet bag! Good job!!! L.

  BeantwoordenVerwijderen