Pagina's

Mijn foto
Ik ben Mij. Mama van grote zus (januari 2008) en kleine broertje (oktober 2010). Met geen ervaring heb ik mij in de wereld van naaimachines, patroontjes, stofjes, haaknaalden en wol gestort. Lees je mee?

maandag 8 augustus 2011

Mijn gehaakte Hobo Bag(je)

Ook ik was erg onder de indruk van de Hobo Bag van Nordstrom. Op meerdere sites had ik gelezen dat het patroon goed te doen was en dat bleek inderdaad te kloppen. Halverwege vond ik de tas een beetje groot uitvallen. Helemaal uitgehaald en opnieuw begonnen, maar nu met iets minder (om precies te zijn vier) clusters.


Als wolletje heb ik Phildar Aviso (multi color) gebruikt. Dit is 60% katoen en 40% acryl. en geschik voor haaknaald 5. Verder ben ik eerder met een kleinere haaknaald begonnen, zodat de tas iets boller werd. Deze tip had ik op de site van Speckless gevonden. Voor het hengsel heb ik twee ringen gekocht en hier een stuk aangehaakt. Verder is de tas dubbelgevoerd. En tussen de voering heb ik bandjes genaaid waar het hengsel aan vast zit.


Alleen de magnetic snap ontbreekt nog. Verder heb ik nog niet helemaal tevreden met het satijnenlintje. Hij vouwt makkelijk dubbel. Nog even een iets smaller maatje halen.

1 opmerking:

  1. Wat een leuke tas en een gezellige blog ..ik wil je 'volgen' maar zie nergens staan waar ik me kan aanmelden als volger ?

    Marjo

    Marjo's Cosy Corner

    BeantwoordenVerwijderen