Pagina's

Mijn foto
Ik ben Mij. Mama van grote zus (januari 2008) en kleine broertje (oktober 2010). Met geen ervaring heb ik mij in de wereld van naaimachines, patroontjes, stofjes, haaknaalden en wol gestort. Lees je mee?

vrijdag 3 februari 2012

Afscheid

Bij de nieuwe mijlpaal van grote zus (voor het eerst naar de basisschool) hoort ook een afscheid, namelijk van het kinderdagverblijf. Minimaal een dag in de week was ze daar bijna vier jaar lang te vinden. Ze zat in een hele leuke groep met leuke leidsters. Heel bijzonder vind ik dat ze de afgelopen vier jaar ook dezelfde leidster heeft gehad.  


Als blijkt van waardering wilde ik de leidsters een klein presentje geven. Ik heb geen idee wat gebruikelijk is. Ik besloot mijn oude hartjes haakpatroon in mijn verzamelboekje op te zoeken. Voor alle leidsters heb ik een hartje gehaakt in steeds een andere kleur. Nog een leuk lintje eraan samen met een kaartje met een persoonlijke tekst.

Gelukkig hoeven we niet helemaal afscheid te nemen, want klein broertje is er nog een dag in de week te vinden. Mag grote zus vast nog wel eens mee om klein broertje op te halen.

4 opmerkingen:

 1. Dat heb je leuk gedaan. Wat zit er in de binnenkant?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voor de binnenkant naai ik een kussentje op maat. Voor de vulling heb ik een oud kussentje gebruikt.

   Verwijderen
 2. Wat een mijlpaal hè? Zeker na 4 jaar is dat toch even een bijzonder moment. Leuk je cadeautjes, heel persoonijk! Groetjes, Silvia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een lieve hartjes en wat zullen de leidsters blij geweest zijn met deze hartjes. En lief en mooi gebaar

  Groetjes Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen