Pagina's

Mijn foto
Ik ben Mij. Mama van grote zus (januari 2008) en kleine broertje (oktober 2010). Met geen ervaring heb ik mij in de wereld van naaimachines, patroontjes, stofjes, haaknaalden en wol gestort. Lees je mee?

vrijdag 10 februari 2012

Mijn Padma

Om leuke ideetjes op te doen voor het haken lees ik frequent mee op een haakforum. Een tijdje geleden zag ik hier hele leuke olifantjes voorbij komen. Deze olifantjes heten Padma en zijn gedacht door Dawntoussaint. Het haakpatroon is hier in vier delen te vinden. Een sterke aanrader, ook voor beginnende haak(st)ers.

Natuurlijk kon ik niet achterblijven. Dus met mijn roze Saskia wol van de Wibra ben ik aan de slag gegaan. Alles ging redelijk voorspoedig. Soms kleine stukjes los gehaald, omdat het toch beter kon. Het eerste rondje aan de buitenkant van de poten bijvoorbeeld. Ik wilde mij daar heel strak aan het patroon vasthouden, maar kwam erachter dat er soms dan grote gaten ontstonden. Door een rondje een aantal steken meer en het volgende rondje weer iets te minderen, vond ik het er mooier uitzien.


De oogjes zijn van restjes vilt en er opgenaaid. Ik vind het echt een schatje geworden. Kijk ook naar het staartje! Nu nog een goed baasje zoeken...


6 opmerkingen:

  1. Ohhh wat schattig! Helemaal vertederend zeg. Knap gemaakt!
    Groetjes,
    Silvia

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ooohh!! Die is schattig! Mooi gemaakt hoor!
    Josine

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Whaah wat is dit fantje enoooooorm schattig zeg enne ... heb je er al een baasje voor 'm gevonden, ik zou 'm best van je willen kopen !? Heel graag en ik zou er goed voor zorgen.

    Liefs, Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Jolanda, helaas heeft het fantje ons alweer verlaten. Een heel klein meisje mag nu voor hem zorgen. Mocht er nog eentje langskomen, dan laat ik het weten!

      Groetjes, Mij

      Verwijderen
  4. Oh, deze is leuk. Ik zocht nog een patroontje voor een kraamcadeautje, nu weet ik wat het gaat worden.:)

    BeantwoordenVerwijderen