Pagina's

Mijn foto
Ik ben Mij. Mama van grote zus (januari 2008) en kleine broertje (oktober 2010). Met geen ervaring heb ik mij in de wereld van naaimachines, patroontjes, stofjes, haaknaalden en wol gestort. Lees je mee?

donderdag 27 juni 2013

Gehaakte boekenlegger

De laatste tijd verslind ik echt boeken. Ik bezoek bijna wekelijks de bibliotheek voor een nieuw boek en dvd's (een andere verslaving). Als boekenlegger gebruikt ik vaak een bonnetje van de bibliotheek, maar echt handig vind ik dat niet. Een gehaakte boekenlegger leek mij wel handig. Met het madelief patroontje van Annemarie. Verder heb ik het boekenlegger patroontje gebruikt voor de blaadjes onderaan.


Een boekenlegger voor Grote Zus kon hierna niet achterblijven. Op internet heb ik gezocht naar een patroontje van een eendje. Het duurde even voordat het patroontje af was, omdat ik geen oranje/rood haakgaren had liggen. Het oogje heb ik er met zwart haakgaren op genaaid.


Grote Zus is er erg blij mee. De boekenlegger kan ze meteen gebruiken bij haar zojuist gescoorde boekje bij de kringloopwinkel. En ook ik vind de boekenlegger echt super. Het touwtje blijft goed tussen het boek liggen. En met kleine kinderen is dat erg handig!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten