Pagina's

Mijn foto
Ik ben Mij. Mama van grote zus (januari 2008) en kleine broertje (oktober 2010). Met geen ervaring heb ik mij in de wereld van naaimachines, patroontjes, stofjes, haaknaalden en wol gestort. Lees je mee?

woensdag 19 juni 2013

Eindelijk...

Ergens eind maart kochten we in de lokale kringloopwinkel een oude stoel voor op zolder. Ik wilde daar graag een zitplekje hebben (om eventueel te haken of te lezen) als de kinderen op zolder spelen. De bekleding van de stoel is nog prima, maar past alleen niet echt bij de rest van de zolder. Ik had daarom het idee gevat om voor de stoel een deken te haken. Deze zouden we dan over de bekleding leggen.


Ik had nog wat bollen Saskia acryl liggen van de Wibra, dus daar heb ik een start mee gemaakt. Ondertussen ben ik nog een keertje jarig geweest en toen heb ik aan mijn schoonzus nog wat extra bollen gevraagd. Inmiddels zijn we enkele maanden verder en is de deken klaar.


Hij meet 175 cm bij 130 en ik heb hem volgens dit patroon gehaakt. Ik ben erg tevreden met het eindresultaat, maar ik weet niet of er snel een volgende komt.


3 opmerkingen:

 1. Oh zeg, mooi geworden! Staat heel vrolijk, die golvende streepjes. Ik zit er ook aan te denken een keer zo'n soort dekentje te gaan maken, maar zie een beetje op tegen de grootte van het project... :) Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi hoor.
  Ik heb ditzelfde gedaan met mijn dochters Ikea leunstoel.
  Die vond madam maar saai.
  En met een paar lakenspanners ligt het mooi strak op de stoel.
  Neem gerust een kijkje op mijn blog.

  nicoleshobbyheukske.blogspot.nl

  Nicole

  BeantwoordenVerwijderen