Pagina's

Mijn foto
Ik ben Mij. Mama van grote zus (januari 2008) en kleine broertje (oktober 2010). Met geen ervaring heb ik mij in de wereld van naaimachines, patroontjes, stofjes, haaknaalden en wol gestort. Lees je mee?

vrijdag 7 februari 2014

Welkom in de wereld van Barbie

Grote Zus had voor haar zesde verjaardag een Barbie gekregen van haar oma. Omdat ik het haken niet van een vreemde heb, hoorde bij de Barbie ook een hele outfit. Niet alleen gehaakt, maar ook gebreid. Mijn moeder had flink de smaak te pakken. Gelukkig had Grote Zus nog een eerder gekregen Barbie liggen en had mijn moeder ook mijn oude Barbie cadeau gedaan. Alle drie de Barbies konden daarom in het nieuw gestoken worden. Alle patroontjes komen van het internet.


Ik heb zelf ook even gekeken op Ravelry. Daar kwam ik deze mooie jurk tegen. Ik kon het niet laten en heb hem meteen in het roze gehaakt. En de sjaal met muts van Happier than a Pig in Mud vond ik ook erg leuk, dus die kan Barbie inmiddels ook aan haar outfit toevoegen. 

Mijn moeder heeft helemaal de smaak te pakken, dus die is ook alweer bezig met nieuwe outfits. Misschien toch nog een paar Barbies erbij?

3 opmerkingen:

  1. Leuk die barbiekleertjes, op Pinterest vind je ook veel patroontjes trouwens.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel leuk, maar als je van barbiekleertjes maken hooudt, neem dan hier eens een kijkje: http://www.stickatillbarbie.se/ Echt ontelbaar veel patroontjes verzameld! Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat mooi! Leuk he, dat Barbiegefröbel :-)

    BeantwoordenVerwijderen