Pagina's

Mijn foto
Ik ben Mij. Mama van grote zus (januari 2008) en kleine broertje (oktober 2010). Met geen ervaring heb ik mij in de wereld van naaimachines, patroontjes, stofjes, haaknaalden en wol gestort. Lees je mee?

zaterdag 23 juli 2011

gehaakt iPod tasje

Mijn schoonmoeder had voor haar verjaardag een iPod gekregen. Natuurlijk kon daar nog een mooi tasje bij. Ik wilde al een tijdje iets maken met de Afrikaanse bloem. Helaas vind ik deze vorm (zeshoek) lastig. Wat moet je er nu mee maken. Uiteindelijk heb ik voor het tasje drie Afrikaanse bloemen gehaakt. Vervolgens heb ik deze aan elkaar vast gemaakt en dubbelgevouwen. De twee bovenkanten heb ik aan elkaar vast gehaakt met een randje. Het witte binnenzakje is van flanel en aan de bovenkant van het zakje vastgenaaid.


Ik heb geen opvallende knoop gebruikt, zodat deze niet de aandacht afleidt van de bloem. Ik vind hem helemaal geslaagd! En ik heb al gezien dat mijn mobiel er ook in past. Misschien nog maar zo'n zakje maken?

3 opmerkingen:

 1. Dat heb je leuk bedacht!

  Groetjes,
  Andina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een opengewerkte mobielhoes met binnenzakje, gemaakt van een hippe zeshoek en dan afgewerkt met een knoop? Geweldig idee!!!

  Groetjes, Kim
  http://trendykim.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen