Pagina's

Mijn foto
Ik ben Mij. Mama van grote zus (januari 2008) en kleine broertje (oktober 2010). Met geen ervaring heb ik mij in de wereld van naaimachines, patroontjes, stofjes, haaknaalden en wol gestort. Lees je mee?

zaterdag 9 juli 2011

Kleine voetjes

Deze twee schoentjes zijn voor twee hele kleine voetjes. Ze liggen al een tijdje te wachten op een nieuwe eigenaar, maar deze had besloten om nog even lekker in mama haar buik te blijven.


Via Bees en Appletrees kwam ik bij het Youtube filmpje van de gehaakte Mary Jane Baby Slipper. Goed het filmpje bekeken en alle stappen opgeschreven. Ik ben een paar keer opnieuw begonnen voordat ik tevreden was met het resultaat. Ik vond ze eerst te klein. Toen met andere wol opnieuw begonnen. Nog een keer met dubbele draad. Uiteindelijk heb ik (met dubbele draad en de babywol van de Zeeman) de zool nog een rondje extra gehaakt.


Ze zijn nog ongeveer 9 cm lang. De knoopjes zijn van de Hema en net even verschillend van kleur. En nu maar hopen dat ze passen :)

3 opmerkingen:

  1. Hey, dat is leuk, ik heb net ook zo'n schoentje gemaakt via You Tube. Die van mij is ook te klein uitgevallen en ik zie dat jij zo'n mooie rand aan de voorkant hebt, bij mij is dat niet zo...geen idee hoe dat komt; als je nog een tip hebt ;-)

    Groetjes,
    Andina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. zag ze ook op haar blog. wat zijn ze mooi gelukt! ellendig als een patroon te klein valt he?!

    BeantwoordenVerwijderen