Pagina's

Mijn foto
Ik ben Mij. Mama van grote zus (januari 2008) en kleine broertje (oktober 2010). Met geen ervaring heb ik mij in de wereld van naaimachines, patroontjes, stofjes, haaknaalden en wol gestort. Lees je mee?

donderdag 5 april 2012

Test

Een test hoor ik je denken... Waarom? Nou dit is mijn eerste berichtje dat ik publiceer met mijn nieuwe telefoon. Even om te proberen hoe dat gaat, al vraag ik mij nu al af waar ik dit kan vinden en waar die optie zit (bijvoorbeeld het maken van linkjes).

Het is niet alleen een test, maar ik wil ook wat laten zien, namelijk dit kussentje.


Mijn dochter vertelde ineens dat ze uiltjes zo lief vindt. Toen moest ik ineens aan het uilenkussentje denken dat ik in mijn inspiratielijst heb staan. Het patroon uitgeprint, alle onderdelen uitgeknipt uit verschillende restjes stof en de handleiding gevolgd. Mijn dochter is er helemaal blij mee. Het kussentje ligt op haar bed en ze slaapt er ook echt mee. Missie geslaagd. Nog even afwachten of dit voor de test ook geldt.


Note: De test is in die zin gelukt, dat ik de tekst en de foto's via mijn telefoon heb toegevoegd. Maar de finishing touch (foto's op de juiste plaats en formaat en het toevoegen van de linkjes) moest toch echt met de computer.

3 opmerkingen:

 1. Leuk kussentje zeg!
  Wat voor steek heb je gebruikt voor de ogen als ik mag vragen?
  Ik ben mijzelf het naaien aan het leren, maar gok dat een cursus geen overbodige luxe is ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb een kleine zig zag steek gebruikt. De ogen ben ik trouwens twee keer rondgegaan. Een keer op het randje en het andere rondje iets meer naar binnen! Succes ermee!

   Verwijderen
 2. Wat superleuk zeg. Ik heb wel een naaimachine, maar durf er nog niet echt mee te werken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen