Pagina's

Mijn foto
Ik ben Mij. Mama van grote zus (januari 2008) en kleine broertje (oktober 2010). Met geen ervaring heb ik mij in de wereld van naaimachines, patroontjes, stofjes, haaknaalden en wol gestort. Lees je mee?

zondag 6 mei 2012

Babydoekje

Een leidster op het kinderdagverblijf is onlangs bevallen van een dochter. Juist voor een baby is het ontzettend leuk om iets persoonlijks te maken, dus kon ik ook nu niet achterblijven. Op het geboortekaartje stond een grote vlinder. Ik heb deze gebruikt voor het maken van het babydoekje. 

Uit licht roze vilt heb ik een grote vlinder geknipt. Vervolgens heb ik deze op een wit stukje flanel gestikt. Met garen heb ik ook de voelsprieten van de vlinder op het doekje gestikt. Ik had al een tijdje een klein en super zacht stukje roze flanel met vogeltjes en bloemetjes in mijn stoffenkast liggen. Helemaal geschikt voor baby's. Deze heb ik voor de andere kant gebruikt. Nog een paar lintjes ertussen gestikt en het resultaat is een super lief babydoekje. Nog een rompertje erbij (nee, niet zelfgemaakt) en het cadeautje is klaar!

1 opmerking: