Pagina's

Mijn foto
Ik ben Mij. Mama van grote zus (januari 2008) en kleine broertje (oktober 2010). Met geen ervaring heb ik mij in de wereld van naaimachines, patroontjes, stofjes, haaknaalden en wol gestort. Lees je mee?

zondag 23 september 2012

Nieuwe tweedehands naaimachine

Nee, geen nieuwe naaimachine voor mij, maar voor mijn zusje. Heel lang geleden, toen we allebei nog thuis woonden, zaten we ook wel eens achter de naaimachine van mijn moeder. Nou jij, eigenlijk mijn zusje en niet ik. Ik had altijd ruzie met het apparaat en haakte dan altijd snel af. Zij was er veel meer bedreven in. Inmiddels zijn we vele jaren verder en wonen we allebei allang niet meer thuis. Ik heb thuis mijn eigen naaimachine staan en ik vond (samen met mijn moeder) dat het tijd werd dat zij ook haar eigen machine kreeg. Helemaal nu zij zelf ook moeder wordt. Van dezelfde site als waar ik mijn Husqvarna vandaan heb, hebben wij er een uitgezocht. 

Verder hebben we er nog wat naaimachine accessoires bijgekocht en daarbij kon een speldenkussen niet ontbreken. Wederom het patroontje van het speldenhuisje erbij gepakt.


Mijn zus heeft haar naaimachine inmiddels uitgepakt en ze is er blij mee. Ik ben benieuwd naar haar creaties.

1 opmerking: