Pagina's

Mijn foto
Ik ben Mij. Mama van grote zus (januari 2008) en kleine broertje (oktober 2010). Met geen ervaring heb ik mij in de wereld van naaimachines, patroontjes, stofjes, haaknaalden en wol gestort. Lees je mee?

woensdag 3 december 2014

Kussen

Heerlijk vind ik het. Op de bank onder een dekentje op de televisie een film kijken en ondertussen met een haakwerkje op mijn schoot. Dit betekent wel dat het aantal kussen momenteel explosief stijgt. Want dat vind ik toch wel het leuks om te haken. Dit keer een patroontje genaamd Angel's Garden dat ik op pinterest gevonden heb. Het patroontje schijnt zo te heten, omdat er engeltjes in te ontdekken zijn. Het is een japans patroon, maar omdat er een chart bij zit heerlijk puzzelen.


Een kant van het kussen had ik al een tijdje klaar (in twee keer kort achter elkaar hetzelfde haken blijk ik minder goed). Toen ik eenmaal de andere kant ook zover had, bleek ik aan het begin een foutje te hebben gemaakt, waardoor ik een engeltje te weinig had. Weer uitgehaald en opnieuw begonnen met nog meer vertraging als resultaat.


Het kussen is gehaakt met heerlijk zacht garen (Baby Merino van Ice Yarn) en ligt nu bij mijn andere exemplaren op de slaapkamer. En weet je wat het ergste is, ik ben alweer met een nieuw kussen begonnen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten